Draga Podjetnica,

samo še en korak te loči do "OZADJA" ženskega podjetniškega kroga Woman2Woman.

Poleg druženja na socialnih omrežjih ( FB zaprti skupini W2W ), se srečujemo tudi v živo, kjer delamo na konkretnih izzivih, proaktivno iščemo ustrezne rešitve in delamo preskoke na osebni in poslovni ravni.

Če si prišla do tu, potem sem prepričana, da si tudi ti ena izmed tistih posameznic, ki je za svojo spremembo / napredek  pripravljena stopiti v akcijo.

In take rabimo .... less talking & more doing !!!! :)


S spodnjo prijavo boš prejela več podrobnosti o načinu delovanja skupine in nove termine srečevanja skupin Woman2Woman ter tako tudi dobila možnost, da si med prvimi zagotoviš svoje mesto.

Se veselim srečanja 
Emoji Mojca 
* označuje zahtevano

MojCoaching FB stran in podjetje Mojca Korelc s.p. bo uporabilo informacije, ki jih boste navedli na tem obrazcu za stik z vami, za zagotavljanje posodobitev podatkov ter za namene neposrednega trženja. S klikom v okvirček " Email" potrjujete, da se strinjate, da vas po e-pošti kontaktiramo za namene neposrednega trženja ter vas obveščamo o vsebinah in dogodkih s področja coachinga, osebne in poslovne rasti. Novice vam bomo pošiljali največ 1x tedensko:

Email Marketing Powered by Mailchimp